2022. július 18., hétfő

Access Bars kezelések - 7. Örömünnep

 

3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az Access Bars és Access testkezelések módszerével.

Már az első kezelés, amit kaptam, megváltoztatta az életemet. Ezért hamarosan el is végeztem az első tanfolyamot, amit még abban az évben meg is ismételtem. Egyben elsajátítottam 3 testkezelést is az ismétlő tanfolyamon. Azóta még 2 újabb testkezelésben is jártasságot szereztem.

Az Access Barst külön lapon ismertetem.

Néhány szóban az Access testkezelésekről:

FaceLift:  fiatalít, kisímít és megújít. Nemcsak az arcot, hanem az egész testet.

MTVSS:  az immunrendszert inspirálja.

Zsírsejtek törlése: nevében a lényeg.

Minden múltbéli gondolat és szexuális valóság megtestesülésének eltörlése és megsemmisítése: önmagáról mesél a név. Ez vadiúj kezelés!

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása:

magyarul ne csak ahhoz vonzódjunk, aki szép, de nem jó nekünk.

 

Próbáld ki, nem fogod megbánni!

A legkedvezőbb Örömünnep tarifával, amellyel támogatom Edináék csodálatos tevékenységét.

Várlak szeretettel:    

Bálint Judit              

Access Bars kezelő

 


"MI A BARS ?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

MIT HOZ LÉTRE EGY BARS KEZELÉS?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. "

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése