2022. július 18., hétfő

Önismeret-önmegvalósítás - Szimbólumok tükrében - 7. Örömünnep


Az asztrológia-asztrozófia és a Tarot – bár más-más módon – egyaránt nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy mélyebben megismerjük

-        önmagunkat,

-        a minket mozgató késztetéseket és energiákat,

-        a bennünk rejlő lehetőségeket,

-        az életünknek keretet adó határokat,

-        a sorsunkat uraló erőket,

-        a megoldandó feladatainkat,

-        és végső soron a Teremtett valóság több szintjét.

Mindezen tudás (sőt, sokszor felismerés, rádöbbenés, megerősítés) birtokában lehetőségünk nyílik arra, hogy mind tudatosabban éljük az életünket, ismerjünk fel helyzeteket és alakítsunk át mintázatokat, figyeljük meg és alakítsuk önmagunkat és viszonyainkat (önmagunkhoz, másokhoz, helyzetekhez és szokásokhoz) – s mindezek révén végső soron alakítsuk-teremtsük a saját megéléseinket, vagyis valóságunkat.

Mindezt pedig holisztikus, nagyobb egységet teremtő, a magasabb valóságokat is magába foglaló módon téve – nem pedig a XXI. század trendjének megfelelő, virtuális buborékot alakítva magunk köré!

Előadásomban beszélek ezen szimbólumokban ránk örökített módszerek – vagyis az asztrológia, asztrozófia és a Tarot – időtlen bölcsességéről, az általuk nyújtott lehetőségekről és az eltérő fókuszukból adódó különbségekről is, amelyek révén más-más kérdésekre keresett válaszokhoz tudnak minket hozzásegíteni.

Nyitottságod esetén szeretettel várlak az idei, Hetedik Örömünnep NEMfesztiválon is!

 


Pető Annamária

asztrológus-asztrozófus

Tarot-tanácsadó

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése